Houtstaal, kwalitatief hoogwaardig!

Houten bouwprojecten van Houtstaal

Uit het goede hout gesneden

Hooibergen, bijgebouwen, kinderboerderijen, garages, carports, educatieve ruimtes, zorgboederijen, stallen en exclusieve houten gebouwen. Het aanbod van Houtstaal is op zijn zachtst gezegd veelzijdig. Om u een beeld te geven van wat wij de afgelopen jaren zoal hebben opgeleverd, hebben we een aantal projecten op een rijtje gezet.

Wilt u weten wat Houtstaal voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 • Hooibergen

  Hooibergen

  Elke boerderij had vroeger een hooiberg, bestemd voor de opslag van hooi en het eventueel stallen van dieren. Tegenwoordig is de hooiberg een veel gezien en onmisbaar element op het terrein van monumentale (woon)boerderijen. Sinds de oprichting vervaardigt Houtstaal al hooibergen.

 • Veldschuren

  Veldschuren

  Voor stalling van machines. Opslag van hooi. Particuliere bergruimte.

 • Kinderboerderijen

  Kinderboerderijen

  In opdracht van stichtingen en gemeenten heeft Houtstaal al diverse kinderboerderijen en dierenverblijven gebouwd. Hierbij draait alles om een goede totaalaanpak. In de eerste plaats omdat kinderboerderijen uit meerdere ruimten bestaan zoals stallen, een educatieve ruimte, kantoortje en sanitaire ruimte.

 • Loodsen

  Loodsen

  Houtstaal heeft ruime ervaring in het bouwen van loodsen, veestallen, veldschuren en zoutloodsen.

 • Educatieve ruimten

  Educatieve ruimten

  Kinderboerderijen hebben er vaak één, maar ook stichtingen, verenigingen en overheden laten educatieve ruimten bouwen. Deze houten gebouwen, vervaardigd uit natuurlijke materialen, dragen een bepaalde voorbeeldfunctie en verantwoordelijkheid uit die de opdrachtgevers graag uitstralen.

 •  

  Specials

  Bij Houtstaal hebben we verstand van bouwen met hout. We zetten onze expertise graag in om aan alle denkbare wensen op dit gebied te voldoen. Naast hooibergen, bijgebouwen en kinderboerderijen leveren we ook regelmatig een zogenoemde 'special' op: exclusieve houten gebouwen waarvoor veel expertise en maatwerk vereist is.

 •  

  Bij / aan- (ge)bouwen

  De bijgebouwen die Houtstaal ontwerpt en realiseert, worden doorgaans gebruikt als overdekt terras, carport, garage, tuinberging, gastenverblijf of als uitbreiding van een woning. Hoe een bijgebouw eruitziet?

 •  

  (Houten) Woonhuizen

  Geisoleerde Opslag / Tuinhuis 5 x 5 meter met Veranda 3,5 x 5 meter

Contact

Houtstaal bv
Langstraat 22
4196 JB Tricht
Telefoon: 0345-445115 B.G.G.
mobiel: 06-55854382
info@houtstaal.nl